VOS’ OBDAM FUNKLASSE

Na het grote succes van voorgaande jaren wordt dit jaar op zondag 9 juli 2023 tijdens 43e Wielerronde van Obdam, het onderdeel Funklasse / Sportieve Koggenlanders voor dames en heren weer gereden en jij kunt mee doen!

Meld je aan via onderstaand inschrijfformulier en mail deze naar funklasse@wielerrondeobdam.nl

Na de voorinschrijving ontvang je een bevestiging van deelname per mail. Indien het maximum aantal inschrijvingen overschreden wordt, kom je op een wachtlijst.

De koers is 12 ronden, totaal ca. 20 kilometer en de start is om 12:00 uur. Deelname is mogelijk voor wielerliefhebbers die in Koggenland wonen of gewoond hebben of binnen een straal van 25 kilometer een connectie hebben via familie, een vereniging, werk of firma. Je mag geen licentie hebben van de KNWU behalve de basislicentie van de KNWU. Indien naderhand blijkt dat je toch met een licentie rijdt wordt je alsnog uit de uitslag verwijderd.

Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 60 deelnemers. Meedoen kan bij voorinschrijving, maar ook op de dag zelf kan ingeschreven worden. De voorinschrijving heeft de voorkeur waarbij de volgorde van binnenkomst van de aanmelding bepalend is. Bij aanmelding op de dag zelf is het dus mogelijk dat, als het maximum aantal bereikt is, je niet kan starten.

Je dient je uiterlijk een half uur voor aanvang bij de inschrijftafel in Dorpshuis de Brink te melden.

Dit jaar wordt er wederom, net als bij de amateurs, gereden met transponders om zo de positie van de renners tijdens de wedstrijd goed in de gaten te houden. Deze wordt verstrekt bij de afgifte van de startnummers. Het inschrijfgeld is €10,00. Wanneer je in het bezit bent van een werkende transponder is het inschrijfgeld €5,00.

Het inschrijfgeld dient contant te worden voldaan bij het afhalen van je rugnummer en de transponder op de dag zelf. Meedoen is op eigen risico en een helm dragen is verplicht. Je racefiets dient te zijn voorzien van een normaal wielrenstuur, zonder: bar-ends, triatlon- of tijdritstuur, tasjes, fietspompen en andere toevoegingen.

Voor vragen kun je mailen naar funklasse@wielerrondeobdam.nl