Sportieve dorpelingen

Na het grote succes van voorgaande jaren wordt ook  het onderdeel ‘sportieve dorpelingen’ weer gereden en jij kunt mee doen! De start zal plaatsvinden om 11.45 uur. Dit jaar is er -vanwege het 40 jarig jubileum- een aparte wedstrijd voor de dames.

Om de dameskoers te kunnen rijden dienen er minimaal 15 dames aan de start. Maar je kunt nog meedoen, ddus geef je snel op!

De voorwaarden voor inschrijving zijn enigszins  gewijzigd ten opzichte van afgelopen jaren. Vanaf nu is deelname mogelijk voor wielerliefhebbers die in een straal van 25 kilometer van Obdam wonen of een connectie hebben met een vereniging, werk of firma binnen deze straal van 25 kilometer. Deelnemers mogen echter  geen licentie hebben van de KNWU behalve de basislicentie van de KNWU.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 60 deelnemers. Meedoen is alleen bij voorinschrijving mogelijk, waarbij de volgorde van de datum van binnenkomst van de aanmelding bepalend is. Na het inschrijven ontvang je per mail een bevestiging van deelname. Indien het maximum aantal inschrijvingen overschreden wordt, kom je op een wachtlijst.

De afstand is, net als de afgelopen jaren,16 kilometer en bestaat uit 10 ronden op het plaatselijke parcours van 1,6 kilometer. Dit jaar wordt er wederom, net als bij de amateurs, gereden met transponders om zo de positie van de renners tijdens de wedstrijd goed in de gaten te houden. Deze wordt verstrekt bij de afgifte van de startnummers. Het inschrijfgeld bedraagt, net als vorig jaar, € 8,00. Het inschrijfgeld dient te worden voldaan bij het afhalen van het rugnummer en de transponder op de dag zelf. Meedoen is op eigen risico en een helm dragen is verplicht. Je racefiets dient te zijn voorzien van een normaal wielrenstuur, zonder: bar-ends, triatlon- of tijdritstuur, tasjes, fietspompen en andere toevoegingen. De sportieve dorpelingen wedstrijd wordt gereden als een funklasse wedstrijd van de KNWU. Dit betekent dat U tijdens de sportieve dorpelingen wedstrijd via de KNWU verzekerd bent. Alles over deze verzekering kunt U terugvinden op de KNWU site: http://www.knwu.nl/verzekeringen/leden

Vanwege de viering van het 40 jarig jubileum van de Wielerronde van Obdam sturen wij alle deelnemers van de laatste 10 jaar deze mail, doe allemaal  mee en maak er een memorabel evenement van!

Laat ons, via onderstaand formulier, weten of je mee doet. Je kunt het  formulier in pdf formaat  uitprinten en ingevuld inleveren op het aangegeven adres.

De opzet van de rit zal hetzelfde zijn als voorgaande jaren:

  • 10 rondes van ca. 1,6 km.
  • Doelstelling: lekker fietsen voor de lol, in het dorp, met elkaar, hard of zacht, jong en oud(er) en misschien wel een bekende Obdammer worden!
  • Er is een prijsuitreiking voor zowel de eerste drie dames als heren.

Voor meer informatie en vragen kan men mailen naar info@wielerrondeobdam.nl

Inschrijfformulier

Voornaam: *
Voorletters: *
Achternaam: *
Geboortedatum: *
Geslacht: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Nationaliteit: *
Telefoonnummer:
Mobiel nummer: *
Emailadres: *
Connectie met gemeente Obdam/Koggenland: *
Beschik je over een eigen transponder: *
Indien ja, vermeld hier je transpondernummer:
Velden met een * zijn verplicht