Sportieve dorpelingen

Na het grote succes van voorgaande jaren wordt dit jaar op zondag 9 juli 2017 tijdens De Grote Wielerronde van Obdam, het onderdeel sportieve dorpelingen weer gereden en jij kunt mee doen!

De inschrijving is veranderd ten opzichte van afgelopen jaren. Vanaf nu is deelname mogelijk voor alle bewoners van Koggenland en voor mensen die in Koggenland werken. Bij deze groep geldt dat de afstand van de woonplaats maximaal 25 kilometer is ten opzichte van het centrum van Obdam. Het aantal deelnemers is beperkt tot 60 deelnemers. Meedoen is alleen bij voorinschrijving mogelijk, waarbij de volgorde van de datum van binnenkomst van de aanmelding bepalend is. Na het inschrijven ontvang je een bevestiging van deelname per mail. Indien het maximum aantal inschrijvingen overschreden wordt kom je op een wachtlijst.

Belangrijk is dat men, op welke manier dan ook, geen wedstrijdlicentie mag hebben van de KNWU, om zo de sterkte van het veld enigszins gelijk te houden. Indien naderhand blijkt dat men toch met een licentie rijdt wordt men alsnog uit de uitslag verwijderd. Dit jaar wordt er wederom, net als bij de amateurs, gereden met transponders om zo de positie van de renners tijdens de wedstrijd goed in de gaten te houden. Deze wordt verstrekt bij de afgifte van de startnummers. Het inschrijfgeld is net als vorig jaar €8,00.

Het inschrijfgeld dient te worden voldaan bij het afhalen van je rugnummer     en de transponder op de dag zelf. Meedoen is op eigen risico en een helm dragen is verplicht. Je racefiets dient te zijn voorzien van een normaal wielrenstuur, zonder: bar-   ends, triatlon- of tijdritstuur, tasjes, fietspompen en andere toevoeging.

Meedoen is op eigen risico en een helm dragen is verplicht. Je racefiets dient te zijn voorzien van een normaal wielrenstuur, zonder: bar-ends, triatlon- of tijdritstuur, tasjes, fietspompen en andere toevoeging.

De sportieve dorpelingen wedstrijd wordt gereden als een funklasse wedstrijd van de KNWU. Dit betekent dat U tijdens de sportieve dorpelingen wedstrijd via de KNWU verzekerd bent. Alles over deze verzekering kunt U terugvinden op de KNWU site: http://www.knwu.nl/verzekeringen/leden

Laat ons weten of je mee doet via onderstaand formulier in pdf formaat. Je kunt het uitprinten en ingevuld inleveren op het aangegeven adres.

De opzet van de rit zal hetzelfde zijn als elk jaar:

  • 10 rondes van ca. 1,6 km.
  • doelstelling: lekker fietsen voor de lol, in het dorp, met elkaar, hard of zacht, jong en oud(er) en misschien wel een bekende Obdammer worden!
  • er is een prijsuitreiking voor zowel de eerste aankomende drie dames als heren.

Voor meer informatie en vragen kan men mailen naar info@wielerrondeobdam.nl

Inschrijfformulier

Voornaam: *
Voorletters: *
Achternaam: *
Geboortedatum: *
Geslacht: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Nationaliteit: *
Telefoonnummer:
Mobiel nummer: *
Emailadres: *
Connectie met gemeente Obdam/Koggenland: *
Beschik je over een eigen transponder: *
Indien ja, vermeld hier je transpondernummer:
Velden met een * zijn verplicht