Dikke Banden Race

Wie wil er strijden tegen je buur of klasgenoten! Doe dan mee met de Decathlon Dikke Banden Race op 9 juli in Obdam

Op zondag 9 juli 2017 wordt net als andere jaren weer een Decathlon Dikke Banden Race voor de jeugd georganiseerd tijdens de Ronde van Obdam. De Decathlon Dikke Banden Race is voor jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar die geen wielerlicentie bij de KNWU hebben, want anders ben je te goed getraind. Er wordt gereden in verschillende leeftijdsgroepen, zodat je tegen kinderen van je eigen leeftijd fietst.

De race voldoet aan de eisen van de Koninklijke Nederlandsche Wieler Unie (KNWU). Alles wordt dan ook perfect geregeld. Zo wordt het parkoers afgezet en is het dragen van een wielerhelm verplicht. Mocht je die niet hebben dan zijn die gratis bij de organisatie te leen. En mocht er toch een ongelukje gebeuren, dan staat er een EHBO-ploeg paraat.

Wil je eens mee doen met een echte wielerwedstrijd, en onder luid gejuich van het publiek over de finish komen? Dat kan op je eigen fiets, mountainbike of citybike. Schrijf je in via de website of tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd bij de infobalie in de Brink te Obdam.