Dikke Banden Race

Wl je strijden tegen je buur of klasgenoten! Doe dan mee met de Decathlon Dikke Banden Race op 9 juli in Obdam

Op zondag 9 juli 2017 wordt ook de  Decathlon Dikke Banden Race voor de jeugd weer georganiseerd. De Decathlon Dikke Banden Race is voor jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar die geen wielerlicentie bij de KNWU hebben, want anders ben je te goed getraind. Er wordt gereden in verschillende leeftijdsgroepen, zodat je tegen kinderen van je eigen leeftijd fietst.

De race voldoet aan de eisen van de Koninklijke Nederlandsche Wieler Unie (KNWU). Alles wordt dan ook perfect geregeld. Zo wordt het parcours afgezet en is het dragen van een wielerhelm verplicht. Mocht je die niet hebben dan zijn die gratis bij de organisatie te leen. Mocht er onverhoopt een ongelukje gebeuren, dan staat er uiteraard een EHBO-ploeg paraat.

Wil je eens mee doen met een echte wielerwedstrijd en onder luid gejuich van het publiek over de finish komen? Dat kan op je eigen fiets, mountainbike of citybike. Schrijf je in via de website. Je kunt je zelfs, tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd, inschrijven bij de infobalie in De Brink te Obdam.